OZ D2 - Wit-blauw D3

Oranje Zwart D2 - Wit-Blauw/Green Organics D3

Zaterdag 23 november, de eerste wedstrijd van het zaalseizoen. Na een wat moeizame start tijdens het veldseizoen zat de spirit er flink in bij de dames en heren van D2. Ze hadden er enorm veel zin in.

Tijdens de wedstrijd liep de stand continu gelijk op tot 5-5. Tot het moment dat er nog 7:35 minuten op de klok stonden, de D2 scoorde en de stand 6-5 werd. D2 kreeg vleugels en de spanning was duidelijk voelbaar bij de supporters. Zouden ze de eerste wedstrijd dan gelijk afsluiten met winst....

Iedereen gunde ze het zo. De secondes tikten gevoelsmatig veel te traag voorbij, maar toen het eindsignaal klonk had de D2 de winst kunnen vasthouden. Ze hadden gewonnen! Wat een toppers en wat een feest. Op naar de volgende wedstrijd.

Anneke Visscher