Wedstrijdverslag F-jes

Zaterdag 30 november stonden de wedstrijden OZ F1 - Dindoa F1 en OZ F2 - Dindoa F2 op de kalender.

Nadat beide teams vorige week hun eerste zaalwedstrijd hadden verloren, waren de spelers en de begeleiding gericht op een eerste overwinning in de zaal. Want bij zowel de F1 en de F2 is, met veel nieuwe kinderen, een stijgende lijn in hun ontwikkeling zichtbaar. Maar naast het plezier, wat duidelijk zichtbaar is, blijft winnen natuurlijk ook altijd leuk.

Beide teams speelden naast elkaar. Bij de F1 ging het scoreverloop mooi gelijk op. Door de enthousiaste coaching konden de kinderen uiteindelijk de gelijkmaker in de laatste minuten voorkomen en wonnen ze met 5-4.

De F2 stond een lange tijd voor met 1-0 en 2-1 totdat ze in het laatste kwart uit konden lopen naar 5-2.

Gefeliciteerd F1 en F2 met deze overwinningen. Lekker plezier blijven houden in het spelletje, samen trainen en goed je best blijven doen bij de wedstrijden. Heel veel succes verder.

Lisette van Dijken nam de begeleiding en de coaching bij de F2 op zich. Lisette bedankt daarvoor.

De Technische Zaken Jeugd