Verslagen

TypenBlijf op de hoogte van de prestaties van onze teams en lees de wedstrijdverslagen!

Mis je verslagen voor jouw team? Neem het initiatief en schrijf zelf een verslag! Stuur je verslag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat het geplaatst wordt.

Er stond een windkracht 5 over het Oranje Zwartveld. Gekleurde bladeren woeien met gemak van heinde en verre over ons heen. Menig supporter kwam verwaaid aangefietst of -gelopen. Het inschieten vergde nog meer precisie dan anders. Het beloofde, voor zowel S1 als S2, een wedstrijd te worden van erop of eronder.

Onder druk ontstaan de mooiste diamanten!

Alles was vanmiddag goed voorbereid: de OZ-vlaggen hingen beide in top, zwierig te wapperen in de wind. Wanneer je het clubhuis binnenliep...

Zaterdag 30 maart was de laatste zaalwedstrijd voor F1. ’s Ochtends om 08:10 uur vertrokken we richting Elburg. De wedstrijd startte goed, OZ kwam zelfs op voorsprong.

Tot de laatste wedstrijd toe, heeft S1 het spannend gehouden. De promotie naar de 2e klasse was al binnen maar dan wil je natuurlijk ook ‘echt’ kampioen worden. En dat is gelukt!

Nog geen twee weken geleden schreef ik een vooraankondiging over 3 teams van Oranje Zwart die kampioen konden worden. Inmiddels is dat in volle glorie gelukt voor C2, S2 en gisteravond voor S4. De titel toen was: 3 op een rij.