Verslagen

TypenBlijf op de hoogte van de prestaties van onze teams en lees de wedstrijdverslagen!

Mis je verslagen voor jouw team? Neem het initiatief en schrijf zelf een verslag! Stuur je verslag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat het geplaatst wordt.

Zaterdag 30 maart was de laatste zaalwedstrijd voor F1. ’s Ochtends om 08:10 uur vertrokken we richting Elburg. De wedstrijd startte goed, OZ kwam zelfs op voorsprong.

Tot de laatste wedstrijd toe, heeft S1 het spannend gehouden. De promotie naar de 2e klasse was al binnen maar dan wil je natuurlijk ook ‘echt’ kampioen worden. En dat is gelukt!

Nog geen twee weken geleden schreef ik een vooraankondiging over 3 teams van Oranje Zwart die kampioen konden worden. Inmiddels is dat in volle glorie gelukt voor C2, S2 en gisteravond voor S4. De titel toen was: 3 op een rij.

De tekenen van een goede voorbereiding waren gisteren volop aanwezig: een bus voor het tweede met daar achterin een koelbox met champagne en bier. De spelers hadden voldoende nachtrust genoten en Remco was zelfs eerder teruggekeerd van zijn skivakantie.

Zaterdag 9 maart was het zo ver: de thuiswedstrijd tegen Sparta. De uitwedstrijd werd helaas verloren met 20-12, maar de kinderen waren deze dag scherp en hadden er super veel zin in om er een leuke wedstrijd van te maken. Eén ding was zeker: de punten zouden hoe dan ook in Zwolle blijven, maar aan welke kant van de stad?