Bouw- en Onderhouds­commissie

Zoals de Peperbus bij Zwolle hoort, zo horen de Boccers bij Oranje Zwart. Iedere woensdag, weer of géén weer, herfst, winter, lente en zomer, zijn zij te vinden in en rond ons clubhuis en op de velden.Spiedende ogen gaan rond wanneer zij zich bevinden bij ons etablissement: waar kan nog iets gerepareerd, vernieuwd of toegevoegd worden.

Woensdagochtend is steevast een ochtend waar zij zich de koffie laten smaken en waar onderwijl de technische plannen doorgenomen worden voor een klus(je) dat op het programma staat. Dit leidt meerdere keren tot geweldige discussies, maar aan het einde staat er weer iets moois. De taken zijn uitstekend verdeeld: van koffie zetten, prullenbakken legen tot lassen, zagen, onkruid wieden, noem het maar op.

Een (kleine) greep uit de collectie van de Boccers (ik vind het inmiddels een geuzennaam):

  • ieder schoolkorfbaltoernooi worden de lijnen uitgerold van de speelvelden
  • de bloembakken zijn vernieuwd achter de kantine
  • de plakletters op de gevel van het clubhuis zijn vervangen
  • het materiaalhok is uitgebreid
  • een onderkomen voor de steekwagens is gerealiseerd langs het hoofdveld
  • planten in de plantenbakken voor het clubhuis zijn aangeplant

onderkomen voor de steekwagens

Het meest recente project waar zij mee bezig zijn/gaan is een korfbalpaal met 3 korven, een zelfde die wij als vereniging al hebben van hun hand. De tweede in deze serie gaat naar basisschool de Ichthus in Zwolle.

Redenen genoeg dus om de Boccers in ere te houden en ik wil bij deze, namens iedereen binnen de vereniging, enorm veel dank uitspreken voor alles wat zij elke keer voor Oranje Zwart betekenen op de woensdagochtend, iedere week weer!

Een vurige wens van de Boccers is dan ook: “samen maken wij de vereniging èn samen houden wij de omgeving netjes!” Wanneer je aan deze geweldige commissie je steentje wilt gaan bijdragen, stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, tenslotte!

Een trouwe fan (dit keer van de Boccers)