Jagro

JagroBinding en beleving binnen de vereniging is belangrijk. Naast korfballen worden hiervoor ook overige activiteiten georganiseerd. Voor de jeugdleden doet we dit met de JAGRO, dit staat voor jeugdactiviteitengroep. Bij alle activeiten proberen we de jeugd te betrekken bij het warme gevoel van de vereniging.

Een aantal activiteiten komen jaarlijks terug, zo organiseren we het bezoek van Sinterklaas, activiteiten rondom pasen en het jeugdweekend, ook puppillen van de week worden door ons uitgenodigd. Verder proberen we zoveel mogelijk te variëren en aansluiting te vinden wat op dat moment voor de jeugd relevant is. Zo hebben we de afgelopen jaren onze eigen versies van populaire tv shows georganiseerd en een escape room in de kleedkamers gebouwd. Ook staan we open voor ideeën vanuit de jeugd en stemmen we regelmatig af met de jeugd wat ze leuk vinden om te doen.

Huidige samenstelling Jagro:

jagro

Van links naar rechts: Barbara Verhaert, Ester Herrewijn, Heleen Smit, Kim Witting, Liana van Beesten, Jolien Klinkhamer, Esther Anemaat, Robert Visscher.

Niet op de foto: Lisette van Dijken, Kim Zwiers, Jeffrey Dreuning en Natascha Riem.

 

De F1 mocht 30 november het spits afbijten om team van de week te zijn. Alles was tot in detail voorbereid. Saar, Eva en Okke waren present.

Dit zaalseizoen willen we met de jongste jeugd ‘ons vlaggenschip’ naar meerdere overwinningen schreeuwen. Iedere thuiswedstrijd zetten wij vanuit de Jagro één team extra in het zonnetje

Traditiegetrouw organiseert de Jagro ook dit jaar weer een spetterend Sinterklaasfeest voor alle jeugdleden op vrijdagavond 29 november.

Ook bij de Jagro zijn we al weer volop gestart met het nieuwe korfbalseizoen.

Afgelopen week hebben we ons nieuwste Jagro-lid, Lisette van Dijken (alias Dirk) ingewijd en onder genot van een gezellige (en behouden) vaart een hapje gegeten.